Höst och hur lägger jag upp mina fastor?

Det står inte på förrän det är höst och jag tänker fortsätta med mina fastor, men hur lägger jag upp det?

Det står inte på förrän hösten är på intågande och min plan är att då dra igång med mina 24 h fastor igen. Min tanke var att köra dessa 24 h fastor från söndag kväll som tidigare och avsluta de på måndag kväll, då jag äter middag igen. Jag älskar känslan när jag kör dessa fastor. Träningspassen är grymma där och då.

Man känner sig lägg och go i kroppen. Kroppen och alla mina tarmar från vila 24 h. Som ni kanske vet så gillar jag verkligen känslan efter en 24 h fasta.

Nu när jag har fått mina provsvar från Werlabs, så får jag verkligen tänka om lite. Jag gjorde mina tester 7 dagar efter min 4 dygns fasta. Kanske inte den bästa tiden men nu gjorde jag så. Det som jag reagerar över är mina magnesium värden som sjunkit och mina sköldkörtels värden. Inte utanför normalvärdet men ändå så att jag reagerar.

Har rådfrågat min PT Emelie och vi tillsammans beslutade att jag sak pausa mina fastor i 3 månader. Göra ett nytt prov på sköldkörteln så får vi se därefter. Den bör ha återhämtat sig på 3 månader.

Att fasta stressar kroppen och just nu behöver min kropp återhämtning så att den kan läka sig själv. Än har inte alla mina tester trillat in, men så fort de har gjort det tänkte jag dela med mig utav mina värden. Själv tycker jag att det är superintressant att göra dessa blodtester för att se sin status.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.