Nya prover via Werlabs

I samarbete med Werlabs

I morse var jag iväg och tog nya prover via Werlabs, något jag har gjort nu i 4 års tid.

I bland önskar jag att jag hade tagit dessa prover innan jag lade om kosten för snart 9 år sedan. Då hade man verkligen kunna se förbättringarna men man kan inte tänka på allt eller hur!

Så i morse var jag iväg till Slottsbergskliniken som är ett utav många provtagningsställen som Werlabs använder sig utav. Om inte annat är det närmast mig. Det tog x-antal rör med blod som de sedan skickar iväg till på analys, så under morgondagen bör det trilla in lite resultat.

Ska bli spännande att se ifall mina värden är lika bra som tidigare eller inte. Anledningen till att jag började ta dessa prover var att min mamma tyckte att jag skulle göra det eftersom jag åt så mycket fett. Kunde inte vara bra för kroppen….. ja vi vet ju bättre idag eller hur?

När jag fått mina resultat tänkte jag dela med mig, så att ni också får se.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.