Fredag, träning och MTB

Veckorna bara flyger fram tycker jag, fredag igen och jag ska hinna med att cykla MTB och lite träning med sonen.

Nu i helgen drar Anders iväg på en tävling nere i alperna i Schweiz, så jag och sonen blir hemma själva. Så nu blir det ännu mer planering för min del. Jag ska hinna med min egna träning och hinna skjutsa Vincent till 3 olika MTB träningar som han har under en vecka. Det fixar vi lätt, bara jag förbereder allt gällande mat och min egna träning.

Idag fredag ska jag träna med en kompis, vi kommer att köra lite superset så att vi får till ett helkropps pass. Imorgon lördag tänkte jag att Vincent och jag ska ner till Kungsbacka för lite shopping. Han är skjutit i längden så allt börjar lite smått för honom. Dags att uppgradera oss när det gäller byxor, tröjor och skor. När han fyllde år, så fick han två presentkort på Jeansbolagen, så det blir en titt inne hos de i Kungsbacka.

På söndag är det MTB träning på Rigortorpet. Då passar jag själv på att träna och köra en runda under tiden han tränar. Nästa vecka blir lite mer planering eftersom han har MTB träning 2 h både på måndag och torsdag.

Annars blir det lugnt i helgen för oss. Ska försöka hinna läsa klart boken som jag fått av Martina Johansson, Hormonstark. Det jag har läst hittills, är min spontana tanke, hon har lyckats igen. Förklarar på ett enkelt sätt att man förstår vad som händer i kroppen. Speciellt nu när mina provsvar från Werlabs börjar trilla in. Även här kommer ett senare inlägg när alla provsvar har kommit in, så ska jag dela med mig utav det.

Ha nu en underbar helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.