Cykelvasan, Öppet Spår

Igår var det en vecka kvar tills jag står i startfållan till Cykelvasan, Öppet Spår. Det ska bli jätteroligt att cykla sträckan igen men tillsammans med min Anders som hare.

För lite mer än ett år sedan cyklade jag sträckan för första gången fast då tillsammans med Jörgens Livslopp, då ska det ta så lång tid som möjligt eftersom man samlar in pengar till Cancerfonden. Så denna gång tänkte jag testa hur fort jag klarar av att cykla samma sträcka.

Tyvärr hamnade inte jag och Anders i samma startgrupp men jag hoppas att det går att lösa när vi väl hämtar ut startnumren. Annars blir det lite jobbigt. Jag startar nämligen kl 09:25 och han en timme senare. Lite svårt att köra ikapp tänker jag. Men som sagt vad, det löser sig säkert….

Nu i helgen har jag tänkt cykla mitt sista långpass. Har ännu inte tittat på en tur men jag cyklar nog från Lindome och in till stan och vidare mot Slottskogen och ut mot Särö, Kungsbacka och tillbaka till Lindome. Bör bli ca 6-7 mil tror jag om google maps har rätt eller att jag cyklar rätt väg.

Ska bara bestämma mig om det ska bli idag eller imorgon jag tar mitt långpass. Anders är borta på tävling i Gesunda och köra ESS så han draghjälp får jag inte.

Men det är bara att köra, ska bara se till att Vincent kommer upp först, så att han inte sover bort hela dagen. Tonåring….. kan säga att jag blir lite galen men det är bara att härda ut har jag hört. Han fyller 13 år den 11 augusti och då blir man väl tonåring?!

Glöm inte bort att följa mig även via Instagram – PELANTZ. Nu under sommaren uppdaterar jag inte bloggen i samma takt som tidigare. På Instagram uppdaterar jag dagligen om vad jag pysslar med, tränar och äter. Vore jätteroligt ifall du ville följa mig även där!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.