Cykelvasan 9 augusti

Om precis 1 månad ska jag cykla Cykelvasan, dvs från Sälen till Mora – 90 km. Så nu gäller det att lägga i en högre växel och vänja rumpan vid att sitta på en sadel x-antal timmar…

I lördags var vi ute på en cykeltur, jag och familjen. Vi hade inte tur med vädret kan jag säga. När vi drog ut på förmiddagen så regnade det inte men efter några timmar i skogen så vräkte regnet ner. Tanken var att vi skulle cykla 30-40 km men det blev ca 29 km. Vi vände nämligen om, både jag och Vincent frös som bara den. Super blöta med det var ändå skönt att få några fler mil i benen.

Förra året cyklade jag också Cykelvasa sträckan fast då tillsammans med Jörgens Livslopp, som då samlar in pengar till Cancerfonden. Man skulle cykla så långsamt som möjligt eftersom man betalade 1 kr per cyklad minut.

Så nu ska det faktiskt bli lite mer spännande att se vad man får för tid. Jag tror att jag borde kunna kom in på ca 5 timmar men det är bara vad jag tror 🙂

Så nu kommer det att bli mer cykling här på bloggen eftersom fokus just nu ligger där. Kan säga att jag märker en stor skillnad redan nu i och med den träning jag gör på gymmet. Jag är grymt mycket starkare i benen, baksida lår och rumpa. Min PT Emelie gör ett grymt bra jobb med mig, hon är med på alla äventyr jag kommer på. Hon tänker och planerar min träning så att min kropp håller ihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.