Stiftelsen och Takida konsert

Vilken härlig helg jag har haft, först i fredags hade vi vänner över på middag, grillat i mängder. På lördag gick jag och min vännina Linda på konsert inne på Trädgårdsföreningen, Göteborg.

Vädret såg inte lovande ut och precis när vi kulle åka in till stan började det att vräka ner. Bara att ta med sig paraply och regnjacka!

Men vädergudarna var med oss, så fort vi kom in till stan slutade det att regna och solen tittade fram lite smått. Perfekt konsert väder helt enkelt.

Jag tyckte konserten med Stiftelsen och Takida var helt okej, det är alltid roligt att gå på konsert. Titta på allt folk, ta ett glas rosé och bara njuta. Träffade även på några gamla vänner från den tiden då jag körde MC, typ 15 år sedan….

Helt enkelt en toppen helg!

Min helg var helt enkelt toppen, även om jag var tung i huvudet igår 😉 men det städar vi bort med min 24 timmars fasta som jag körde igång igår kväll. Måste få säga att jag tycker om mina fastor, kommer att alternera mellan 24, 48 eller 72 h.

Jag laddade inför min fasta med att ha en lunch date med Anna-Karin i Kungsbacka eller rättare sagt Kungsmässan. Lunchen var supergod, Salami sallad med både broccoli och blomål, feta ost. Titta in bilden bara här nedanför, mums!

Tänkte dela med mig av några bilder från helgens grillning och konserten.
Grillbuffé typ
Kan säga att vi var inte ensamma….
Takida
Takida
jag och Linda i vimlet
Lunch på Nello i Kungsbacka i söndags med A-K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.