Sockerfria dagen

12 oktober den Sockerfria Dagen

För några veckor sedan bestämde Matilda och jag att vi skulle på Sockerfria dagen, ett event som Ewa Mörk som driver Elitista arrangerar tillsammans med Deversify. Redan 12 oktober 2019 skapades den sockerfria dagen för oss som slutat med socker och processad mat.

Matilda och jag möttes upp vid Stockholms centralstation för att äta en sen lunch tillsammans. Våra tåg anlände strax efter lunch till Stockholm. Vi tog oss en promenad bort till Haymarket för att äta en stadig lunch innan vi skulle gå bort till Convedum.

Innan föreläsningarna började var det mingel. Vi träffade både samarbetspartners, lyssnare och gamla bekanta på plats vid Convedum. Så himla roligt att få mingla och prata med likasinnade. Jag fick verkligen en energiboost delux.

Vi träffade företag som For real Foods, en gårdsbutik med väldigt goda korvar som de gör själv – Resta Gård, Originalbrothy – ett företag som säljer drickfärdig buljong som var otroligt god. Jag och Matilda poddade dagen efteråt och gjorde en sammanfattning över dagen, så in och lyssna på vårt avsnitt om du vill höra med om Sockerfria dagen. Länk till avsnittet har du här.

Jag är otroligt nöjd över vårt dygn tillsammans, jag och Matilda. Det skapar energi och jag får ännu ett kvitto på att det vi ändå gör är rätt. Det vita sockret är skadlig för oss och idag finns det i vår mat överallt om man inte börjar läsa innehållsförteckningen.

De som föreläste på den sockerfria dagen var bland annat Ewa Mörk, Peter Martin, Sandra Owe, Jonas Bergqvist, Fredrik Paulun, Bitten Jonsson tillsammans med Addiction Academy och Ann Fernholm med flera.

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.