Veckomatsedel för vecka 24

Denna veckomatsedel har Vincent bestämt vad vi ska äta under vecka 24. Det är en veckomatsedel som är barnvänlig med andra ord 🙂

Nu i helgen har det verkligen varit fullt upp känns det som, fast ändå inte. I fredags var vi bjuda på studentfest hos ett par vänner. Även om man inte drack mycket alkohol så kan jag verkligen inte sova när jag har druckit.

Jag vaknar hela tiden, somnar om och vaknar. Sjukt irriterade så hela lördagen gå åt att försöka peppa till sig så att man skulle orka med den MTB tur som vi cyklade. Sedan idag söndag så vaknade Anders med nackspärr så då blev det helt andra puckar för mig.

Men nu ikväll har jag för första gången näthandlat igen på ICA. Tidigare var det helt omöjligt att beställa mat på nätet, om man inte kunde vänta mer än 14 dagar innan man kunde hämta ut den…. Så idag fick jag beställt massor som jag ska hämta imorgon.

Så vår veckomatsedel som Vincent har bestämt ser ut så här:

Japp, blir säkert jättebra. Han har bestämt så då får jag rätta mig i ledet. Han är om inte annat med och bestämmer 😉

Korvstroganoff
Hamburgare med LCHF Bröd
Grillad Flankstek med grönsaker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.