Projekt måla förråd

Dagens träning blev att dra igång mitt nya projekt, att måla förråd. Snacka om att jag kommer att ha träningsvärk i axlar och armar imorgon. Det är jobbigare än vad man tror.

Förra sommaren byggde vi ett förråd på vår tomt tillsammans med en utav våra grannar. Vi fick då tag på grundmålad panel svart precis som vårt hus. Så i år är det dags att måla förrådet och det hamnade på min lott. Så i helgen som var grundmålade jag taket vi lade förra året, dvs i underkant och igår började jag måla det svarta.

Så idag blir det att fortsätta att måla så fort jag har slutat jobba. För om man tittar på vädret så det det lite blött ut i helgen. Ska regna hela helgen om man nu ska tro på SMHI. Och vi som ska på studentfest på fredag…. hoppas verkligen att de ändrar sin prognos.

Ungdomshörna

När jag är klar med målningen av förrådet ska vi montera på ett entrétak och bygga trappa upp till förrådsdörren. Sen kommer det att bli en altan från vårt förråd och grannens förråd mot mina odlingslådor och upp till garaget. Blir ett soldäck och lite utemöbler, där Vincent och hans vänner kan hänga på kvällarna.

Även om Vincent och hans vänner inte hänger på det sättet just nu så lär det ju bli så i framtiden tänker jag. Då ska det finnas utrymme även för ungdomarna. Bättre att de hänger hos oss än någon annanstans i centrum eller så, tänker jag.

Här ser du vårt och grannens förråd, där den nya altanen ska byggas.
Grundmålat undertaket
Snart klar med denna sida, lite kvar vid dörren
Baksidan är jag klar med, ska bara upp med några brädor till sidan av taket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.