Måndag och permitterings ledig

Från och med 1 juni är jag permitterad till 20% så varannan måndag och fredag är jag permitterings ledig. Måste få erkänna att det är så himla skönt att vara ledig en dag i veckan.

Även om jag är ledig en dag i veckan är det fullt upp här hemma. Som du kanske förstått så håller vi på för fullt med att byta panel på huset och jag då åkte på lotten att få måla. Så i eftermiddag ska jag fortsätta att måla på vårt förråd. Det är bara en kortsida kvar och halva långsidan, sen så är det klart.

Eller nästan klart, det ska monteras på ett entrétak och det ska byggas en lite trappa upp till dörren. Stuprännor ska monteras sen så är det klart. Det blir så himla snyggt nu när jag har hunnit måla mer än halva förrådet. Precis vid vårt förråd ska vi sedan bygga en altan som Vincent kan hänga på tillsammans med sina kompisar. Han har redan planer för sin födelsedag. Då ska nämligen han och kompisarna hänga där, snacka skit, lyssna på musik och äta hamburgare.

Japp, då måste vi se till att bli klara tills augusti helt enkelt. Funderar på att använda eur-pallar till möbler, såg nämligen att det finns ett företag som tillverkar dynor till just eur-pall möbler. Tänker att jag ska bygga en hörnsoffa där nere nämligen med eur-pall. Coolt tror jag att det blir eller hur!?

Bild från CDON.COM

Därför är det lite tyst på bloggen just nu. Jag hinner inte med så mycket annat än att måla, träna och laga mat 🙂 men jag vet att ni härdar ut alla härliga läsare. Så fort jag är klar med allt detta så kommer jag lägga mer energi på just bloggen. Min tanke till hösten är att få mer bra samarbeten som ni skulle uppskatta. Rabattkoder och bra erbjudande, ska ta tag i det så fort jag sommaren är över.

Ha nu en underbar måndag och en härlig vecka så hör vi om inte annat via Instagram, där jag dagligen uppdaterar både via Stories och direkt så in och följ mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.