En helt underbar krovstroganoff

En helt underbar korvstroganoff gjorde vi idag, mums! Ni måste testa denna, barnvänlig som bara den. Vincent får ris istället för blomkålsris.

Korvstroganoff med blomkålsris

Portioner 4 portioner

Ingredienser

  • 400 gram falukorv med högt köttinnehåll
  • 1 stor gul lök
  • 1 röd paprika
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 dl grädde
  • 2 msk tomatpure
  • 1-2 msk soja Tamaris
  • 1 msk paprikapulver
  • salt & peppar
  • 1 st blomkålshuvud

Instruktioner

  1. 1 blomkålshuvud att riva till riset.
  2. Hacka löken och paprikan, strimla falukorven och stek korven sedan i omgångar och tillsätt löken, paprikan.
  3. Lägg över i en kastrull och tillsätt grädden, creme fraiche, tomatpure och paprikakryddan samt sojan.
  4. Smaka av med salt och peppar.
  5. Låt nu korvstroganoffen stå och små puttra på låg värme i ca 20 minuter.
  6. Under tiden passar du på att riva blomkålen.
  7. Vi brukar alltid steka blomkålsriset i smör tills de mjuknar men det går bra att koka det också men tänk då på att du häller i riset när vattnet väl kokar och låter det inte vara mer än 1 min och häller sedan av det i ett durkslag.
Smaklig måltid!
Idag blev det ett nytt pass på gymmet, överkropp – armar, rygg och mage. Gött är det! Imorgon blir det att gå till jobbet igen efter Vincent magsjuka, fast varken jag eller Anders trillade dit denna gång. Så frågan är om det verkligen var magsjuka….
Ha en super go kväll så hörs vi snart igen,

Du kanske även gillar

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.