Veckomatsedel för vecka 12

Här kommer nästa veckas veckomatsedel för vecka 12. Jag hoppas att ni gillar de recept som jag lyfter fram denna vecka.

Har försökt att få till en bra blandning mellan kött, fisk och enkla vardagsrecept. Just i vardagen vill jag i alla fall att det ska gå rätt fort att få till en bra middag till hela familjen. Vad tror du om dessa recept?

Jag tror att Vincent gjort tummen upp på alla dessa recept tidigare om inte annat får han chanser att nu igen få smaka de. Vi får hålla tummarna för att han inte trilskas. Som ni kanske vet är han sjukt petig i maten och har alltid varit det. Men skam den som ger sig, säger jag….. trägen vinner!

Eftersom det är söndag tänkte jag även göra bröd. Jag har alltid LCHF bröd i min frys. Perfekt om man mot förmodan blir sugen på en macka så ska det vara enkelt att plocka fram utan att norpa av det vanliga brödet som Vincent ibland äter. Det bästa är då att göra x-antal frallor som man fryser in och sedan bara tinar upp när man är sugen. Jag gör Emelies LCHF Frallor, du hittar receptet via hennes blogg. Passar även bra till korvbröd eller hamburgerbröd. Varför inte lägga lite ost ovanpå brödet så att du får en ostfralla!

Magiskt god kycklingfärslimpa
Underbar torsk med grönkål och mozzarella
Älskar brysselkål med bacon och parmesan
Fredags pizza

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.