Hälsokryssning, Corona och inställda möten

Nu börjar jag märka av både i mitt arbetsliv och privat påverkan av Corona. Jag får inställda möten eller omgjorda till telefonmöten. Fick även ett mail att Hälsokryssning med LCHF blir flyttad till november.

Igår gick man ut med att GöteborgsVarvet blir inställt. Så nu väntar jag bara på att den tävling i Danmark som jag har anmält mig till kommer bli inställd. Undrar hur de kommer att göra med Göteborgs Girot?!

I mitt arbetsroll fick jag de första samtalen från kunder som ville ställa in vårt möte eller flytta de på framtiden. Några ville göra om de till telefonmöte istället. Så nu är min kalender nästan ren på fysiska möte men desto mer telefonmöten. Kommer att bli ovant att inte köra så mycket bil som jag gör.

Igår fick jag även information om att Hälsokryssningen med LCHF, som skulle vara nästa vecka blir flyttad till 7-8 november istället. Jag har bett att få pengarna tillbaka för jag vet inte ifall jag kan vara med i november.

Det här är nog bara början eller vad säger ni?

Ikväll ska jag ut och äta en bit mat med några kollegor. Vi sitter i en styrelse tillsammans och ska ha avtackning av en kollega som flyttar. Vi ska äta på en resturang som ligger på Södra vägen här i Göteborg. Vino Pasta Due, en italiensk resturang. Så det får bli pilgrimsmusslor till förrätt och Oxfilé till varmrätt med en sallad istället för vårrullar.

Annars blir nog helgen lugn för min del. Funderar på att ta en tur med min MTB. Vädret ser ut att bli fint på lördag. Jag håller tummar och tår att det håller i sig. Vill verkligen ha vår och sommar nu, känner att jag behöver det 😉

Du vet väl att du även kan följa mig via Instagram där jag heter Pelantz och via Facebook där jag heter Pernilla Lantz, livsstilsblogg om KETO, LCHF och Träning.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.