Inställd Tävling & förkyld son

Hann inte mer än publisera mitt inlägg om vår tävling i Danmark förrän den blev inställd.

Som tur är så hade vi avbeställningsskydd så att vi har fått pengarna tillbaka. Det är många tävlingar nu under mars och april som blivit inställda utav förståeliga skäl.

Tråkigt men men, spridningen av Corona måste stoppas. Vincent blev sjuk förra veckan i en vanlig förkylning. Alla hans klasskamrater har varit hemma till och från, från årskiftet så det har varit en tidsfråga tills han skulle trilla dit.

Spola näsan

Så det är hostmedicin för hans del och så sköljer jag hans näsa. Grymt effektivt om det är på väg att sätta sig i bihålorna. Jag använder mig utav en Nasaline. Den spolar rent i näsan med hjälp av koksaltlösning. Saltlösningen löser upp de snor och annat som sitter i näsan.

Fick tummen upp av Vincent som nu vill spola näsan 2 gånger om dagen. Förhoppningsvis blir han snabbare frisk och då kan gå tillbaka till skolan. Just nu får han inte vara i skolan.

Själv mår jag precis som vanligt men man vet aldrig ifall man trillar dit eftersom Vincent nu är förkyld. Men jag litar på min kropp som brukar stå pall.

Hoppas att även du klarar dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.