Vattenfasta, dygn 7!

Då har jag nästan fastat i en vecka, 168 timmar. Nu när du läser detta har jag precis brutit fastan, efter 155,4 timmar. Grymt stolt över mig själv och det var en bra fasta!

Tänk 168 timmar = 7 dagar, helt galet att jag har fastat så länge. Coolt om inte annat att jag nästan klarade det. Jag är grymt stolt över min prestation och att jag klarade så pass länge. 155,4 timmar är riktigt, riktigt bra gjort. Visst jag har haft det tufft tidvis, men det har ändå gott förvånansvärt lätt. Som jag säkert har skrivit i alla andra inlägg om min fasta så har jag inte känt någon hunger, vilket är rätt coolt.

Jag har varit i limbo mellan att vara hungrig och mätt. Man kan säga att jag har varit nöjd i kroppen. Riktigt skönt!

Jag har legat i blodsocker kring 3mmol/l och blodketoner kring 5-6 mmol/l, utandningen har pendlat mellan 30 upp till 128 ppm. Nu på slutet låg jag kring 45-50 ppm. Viktmässigt har jag gått ner -4,5 kg så nu väger jag 70,3 kg. Jag kommer gå upp minst hälften så fort jag börjar äta och träna igen.

Om jag ska reflektera över min fasta och jämföra den med min förra, så gick denna mycket bättre. Jag hade ett lugn i kroppen denna gång. Jag sov bra alla nätter utom en.

Jag är supernöjd över min fasta och ännu gladare nu när den är över 🙂

Jag bröt min fasta med en mugg benbuljong, en avokado och om någon timme kommer jag att ta en fettkaffe. Till lunch är min plan att äta en enkelt lunch, tonfiskröra. Till middag i kväll blir det fiskgryta med torsk. När man bryter fastan ska man tänka på att inte äta för svårsmält mat och tugga maten noga.

Ha en fin lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.