Vattenfasta, dygn 6

Nu är jag inne på dygn 6 av min vattenfasta och igår kväll var det riktigt tufft.

Igår kväll hade jag en riktig svacka, det var tufft. Jag var tvungen att hålla mig sysselsatt hela tiden annars skenade tankarna och jag blev sugen på att avbryta fastan. Helt plötsligt blev huset städat, jag åkte och handlade på ICA. När jag väl kände att känslorna var borta slängde jag mig i soffan och glodde på serier på Netflix.

Men natten blev en utmaning, jag har sovit så oroligt. Jag har vaknat 100 gånger, somnat – vaknat om vartannat. Givetvis vaknade jag 30 minuter innan min väckarklocka skulle ringa men jag känner mig inte trött, vilket är skönt.

Idag tänker jag ta dagen timme för timme. Just nu känns allt jättebra men det kan vända fort. Jag handlade hem bra mat som jag kan bryta fasta med. Jag tänkte börja med en avokado och benbuljong, kanske en fettkaffe och sen gå över på mat som är lättsmält för magen, en fiskgryta med torsk.

Planen är att jag börja äta imorgon, lördag då jag har gått in på dygn 7. Men som jag skrev här ovanför jag tar timme för timme. Jag vet inte hur kroppen och mitt sinne reagerar eftersom jag aldrig fastat så här länge tidigare. Så allt över igår är toppen, jag har lyckats så att säga!

Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.