Vattenfasta, dygn 5

Nu är jag inne på dygn 5 av min vattenfasta och det går fortfarande förvånansvärt bra. Även om natten innebar en massa mardrömmar. Jag som aldrig drömmer mardrömmar.

Det är rätt coolt att kroppen sköter allt själv, gällande energifördelningen. Jag känner min pigg och alert, har fortfarande ingen hunger mer än att magen knorrar lite på kvällen. Då dricker jag ett glas vatten så är det borta. Jag känner mig inte svag eller slö på något sätt. Jag blir alltid lika imponerad på hur bra det går när man gör en längre fasta.

Igår tränade jag på som vanligt i gymmet, dock med lägre vikter. Jag hade salt med mig ifall jag skulle bli yr men det gick jättebra. På bilden här i inlägget ser du verkligen vart jag har gått ner i vikt, axlar och fram på brösten. Hittills har jag gått ner 4 kg sedan jag började fasta. Hälften kommer jag säkert att gå upp igen när jag börjar äta.

Just nu i skrivande stund har jag fastat i 111 timmar och ikväll vid kl 19 har jag gått förbi 120 timmar. Eftersom det går så himla bra med fastan, maken är iväg på grabbhelg så fortsätter jag ytterligare ett dygn. Varför inte testa när jag ändå är inne i fastan.

Klarar jag av 7 dagar totalt?

Jag har ingen som helst aning men jag tänker att jag testar. Jag fortsätter som jag gjort tidigare, känner hur kroppen känns, dricker mitt vatten och tar lite salt lite då och då. Magnesium på kvällen. Ska bli sjukt spännande att se hur kroppen reagerar och hur det känns.

Givetvis kommer jag att uppdatera bloggen även under helgen och om hur det går.

Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.