Sommarlov, semester och Funäsdalen!

Nu är det äntligen sommarlov för Vincent. Som han har längtat…. hahah ja man gjorde väl det när man var yngre. Han har semester medan vi jobbar ett tag till innan vi drar vidare till Funäsdalen.

Nu har han gått ut 8:an och till hösten blir det sista året på högstadiet, grundskolan. Tiden har gått så himla fort, knappt att man hänger med. Tycker det nyss han började 1:an…. och nu ska han början 9:an. Så till hösten ska han välja program som han ska plugga vidare. Höja de betyg han behöver höja. Nationella prov igen.

Ja, det kommer att bli en hektisk höst. Både när det gäller utbildningen för Vincent och hur det blir med denna pandemi. Hur som helt ska det bli spännande, ett nytt kapitel i ens liv som både förälder och arbetskvinna.

Har din barn också sommarlov nu eller är det fritids ett tag till?

Jag går inte på semester förrän i augusti, då ska vi upp till Lofsdalen, Funäsdalen, Järvsö och Falun innan vi åter hem igen. Vår semester går givetvis i MTB tecken, downhill åkning på högnivå. Funäsdalen blir det fjällcykling tillsammans med vår vän Henrik som arrangerar en MTB helg. Ska blir spännande och roligt att cykla där. Vi har bara varit i Funäsdalen på vintern.

Hur ser dina semesterplaner ut?

2 kommentarer

  • Helena Enqvist

    Funsädalen är fantastiskt ifnt för cykling så du kommer med all säkerhet gilla det! Jag har också sen semester i år. Går sista veckan i augusti. Planerna för semestern är faktiskt bara att vara i stugan, åka till Järvsö någon dag. Vandra, cykla och bara vara i mina hemmafjäll. Eftresom jag inte jobbar fredagar hinner vi mycket annat tills semestern kommer. Som mycket cykling, löpning och häng i Bikeparks.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.