Tjejdate när den är som bäst!

Kom på att jag inte berättat om tjejhelg med Linda och Carina. Så himla roligt, vi blir som 25 år igen, underbart!! hahaha

För många år sedan flyttade Carina upp till Stockholm för att hon hade träffat kärleken. När vi väl träffas så blir det en hel del skratt, en massa skitsnacka och till det blir det en obskyr mängd bubbel.

I lördagen blev det shopping och lunch på Kungsmässan. Carina var ute efter en ny vinterjacka, så jag tror vi var runt i varenda affär. Men vi hittade ingen jacka som dög. Vi snurrade runt så pass mycket att vi tappade till och med bort varandra, TANTER PÅ VIFT!!

Sen på kvällen stod det spa på schemat. Så det blev ansiktsmask framför Så Mycket Bättre, bubbel och kallskuret. Vi såg rätt roliga ut och tur att vi var själva för vi hade lätt kunna skämma någon så som vi såg ut.

Bjuder på denna 😛

BUUU!!

Men fatta hur snygga vi blev efteråt. Huden blev babylen och allt hår på ansiktet försvann i och med att jag drog bort masken…. AJ!!!! hahah

Under helgen gjorde vi mat i min crock-pot, fisksoppa på lördag och Sixtens Piratgryta på söndag. Perfekt att göra när man inte orkar stå vid spisen. Allt sköter sig själv – win, win helt enkelt!

Nu längtar jag redan till nästa gång!

Vad hittar ni på med ert gamla tjej/grabbgäng?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.