Laddar för en toppen helg!

Att det ska ta sån lång tid att bli av med ett ryggskott. Idag har jag inte fullt lika ont som jag hade i onsdags, nu är jag bara väldigt stel i ryggen. Ja, jag går fortfarande lite som en anka….

Kan berätta att spikmatta och att stretcha baksidalår/rumpa har varit det bästa för mig. Spikmattan för att öka blodcirkulationen och släppa på spänningarna, stretching för att jag vet att jag har kort baksida/höftböj. Tror att jag borde stretcha mer än vad jag gör, kanske ska börja att gå på yoga? finns på gymmet så varför inte.

Nu till helgen blir det att åka ner till Varberg för att gå på en utställning med LEGO, på Varbergs Fästning. Ska bli spännande att se vad det är för något. Vincent älskar nämligen LEGO som vilken pojke som helst, så det kommer att bli en intressant dag i Varberg nu på lördag.

Annars blir det att ta det lugnt i helgen, kurera min rygg och ladda för nästa vecka. Nästa vecka ska jag och min mamma gå på operan här i Göteborg för att se The Phantom of the Opera. Ska bli spännande, har inte sett den tidigare.

Önskar er alla en underbar helg så hörs vi nästa vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.