SWE MTB Gravity Arvika

SWE Cup Enduro – Arvika

Då är det bestämt, det blir SWE Cup Enduro i Arvika för min och Anders del. Taggade till tusen och denna gång har jag löst rätt licens. Minns ni förra året, då jag hade löst fel licens och fick inte köra SM i Master Dam i Arvika. Fick köra motionsklassen, vilket jag inte var intresserad av.

Så i år hade jag tungan rätt i mun när jag skulle välja vilken licens jag skulle ha. Upptäckte till min stora förtjusning, att de hade uppdaterat alla valen. Vilket gjorde det lättare att välja vilken licens jag skulle ha. Utvecklingen går framåt, så att säga… 😂

Nu gäller det att börja träna på teknik igen och våga utmana sig för större hinder. Lackarebäck here I come, säger jag bara. Fixar jag allt i Lackarebäck så bör jag fixa det mesta, tänker jag. Utmaningen i Arvika är transportsträckorna om du frågar mig 😜

Om inte annat ska det bli kul att komma upp till Arvika och köra tävlingen igen. Träffa en massa vänner och härligt häng. Lite synd är att täckningen vid Rackstad där tävlingen är, är så dålig. Mobilen funkar knappt, det går varken att SMS eller ringa.

Men innan tävligen är det Tjejlägret att se fram emot. 43 st taggade tjejer i alla olika åldrar och vi 12 ledare, alla tjejer. Som ska hänga en helg tillsammans, cykla och öva teknik. Ser verkligen fram emot att få vara ledare i år igen. Tänk att det var 4 år sedan jag var med på lägret första gången och därefter har jag varit en ut av ledarna. Såå himla kul!

Passar på att önska dig en fin Valborg!

Pernilla Lantz signatur

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.