Sommartid och ljusare kvällar

Tiden går så himla fort, för snart tre veckor sedan flyttade vi fram klockan en timme. Sommartid, underbart! och nu i vecka märkte jag av att kvällarna blir allt ljusare.

Förra helgen när jag lede föräldrargruppen i Änggårdsbergen så upptäckte vi att vitsipporna hade tittat fram. YAY – underbart, våren är här. Snacka om att jag får energi, älskar våren och alla färger som helt plötsligt vaknar upp.

Nu i helgen startade årets första SWE Cup Enduro här i Göteborg. Det är min cykelklubb (Göteborgs Stigcyklister) som arrangerar Göteborgsendruon by MTBStore. Jag sitter både med i styrelsen och arbetsgruppen i klubben. Så mitt fokus har varit på helgen tävling. Jag är SoMe (sociala media) ansvarig för tävlingen och för klubben ska väl tilläggas. Kanske ska byta inriktning på min karriär, gå från transporter och pyssla med SoMe…. Ja kanske det, företag har jag redan 😘

Nu när våren närmar sig blir intresset att sätta sig i garaget allt svårare. Cykling ute i skogen lockar mer än att sätta sig hemma i garaget😜. Eftersom jag och min kompis Linda är coachade av Kristian Klevgård genom MTBtjejer.se så får jag bita ihop. Det är väldigt intressant och coolt att känna den utvecklingen som jag ändå har gjort genom att bli coachad av Kristian. Jag har blivit mycket starkare och uthålligare som cyklist. Fokus för mig har varit att förbättra mitt VO2Max och det tycker jag att vi har lyckats med.

Nu ska jag bara bestämma mig vilken tävling jag ska köra, kanske blir det en SWE Cup Enduro tävling och master dam klassen men jag är också väldigt nyfiken på Götaland Enduro Serie, så fortsättning följer😁

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.