Date night hos TOSO

Det finns alltid ett tillfälle för att fira eller hur? och i år firar jag och Anders 20 år som gifta. Så i lördags var det date night hos Toso. Toso är en asiatisk restaurang som ligger längst upp på Götaplatsen här i Göteborg, och har magiskt god mat. Det var andra gången för mig men första gången för Anders att äta där.

Som de skriver på hemsidan, Toso är vår tidlösa flört med det asiatiska köket och dess kultur. Vår meny är delvis baserad på råvaror och kryddor som vi plockar hem från hela Asien. Så de har gjort en helt egen tolkning av det asiatiska köket. Det finns dumpling, sushi, mycket raw mat som råbiff eller laxtartar och massa annat gott. Här äter man tillsammans och delar på maten, lite som tapas.

Vi delade på råbiffen och laxtartar som går in under RAW. Det var dessa rätter jag åt sist och blev helt såld, wow säger jag bara. Så himla gott. Förutom råbiff och laxtartar åt vi även Edamame (en böna) med salt och chili, Lax Maki rulle, Biffgyoza som är dumplings, Crispy Biff och Entrecote. Som du förstår var det varken Keto eller LCHF denna kvällen 😘

Innan vi tog pendeltåget hem, gick vi förbi Drinks 20, som är en cocktailbar utmed södra vägen här i Göteborg. Vi tog oss en varsin drink, satt oss ner och bara njöt av en helt underbar utekväll, även om klockan inte var mer än strax efter 21:00.

Pernilla Lantz signatur

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.