Snart drar vi till Torsby för lite MTB cykling!

Nästa helg drar hela familjen Lantz och Cedergren till Torsby för lite MTB cykling. Det ska bli så himla skönt att få komma bort och iväg på ett äventyr. Vi kommer att bo vid Torsby Skidtunnel och Sportcenter.

Förra året när vi passerade Torsby så passade vi på att stanna vid Torsby Skidtunnel och Sportcenter, de hade nämligen byggt en ny pumptrack som Vincent vill prova. Klart vi stannar och sträcker på oss en stund innan vi kör vidare mot Göteborg. Vi var på väg ner från Mora, efter en helg i Gesunda. Jag och Vincent hade vunnit en weekend med boende och två dagar i deras bikepark.

Jag passade på att fota Vincent när han hoppade och körde i pumptracken. Bilderna blev jättebra och nu har jag sålt en utav dessa bilder till just Torsby Skidtunnel och Sportcenter. De kommer nämligen satsa mer på MTB framöver, mer cykelleder. Så nästa helg, 8 maj, kommer de att ha en MTB dag just vid Torsby Skidtunnel och Sportcenter, som vi ska vara med på.

Det ska bli jätteroligt att få komma till Torsby och testa deras MTB leder. Så nu till veckan ska jag läsa på lite mer vad det finns för MTB leder i området. Om inte annat vill jag verkligen testa Fatbike i deras skidtunnel. Vore supercoolt!

Vi kommer att bo på Torsby Sporthotell, gemensamt kök men med egen toalett och dusch. Vi ser verkligen framemot att få komma till Torsby och uppleva deras MTB leder. Vincent ser framemot att få köra deras pumptrack igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.