Semestern är över, tillbaka till vardagen

Då är man tillbaka i vardagen och semestern är över för denna gång. Tillbaka till fasta rutiner med träning och bra mat. Hur har det gått för dig i sommar?

Ja, vad säger man semestern är över och man är tillbaka i vardagen igen. Rätt skönt måste jag få säga, fasta rutiner med matsedel och träning. På semestern blir det lätt att man slappar till sig, äter lite hipp som happ. Nu under semestern har jag gjort vissa avsteg så som att äta potatis, druckit alkohol med mera men ändå har jag gått ner 0,5 kg med jag gissar att det är muskelmassa eftersom jag inte har tränat på gymmet. Jag har bara rört mig med att cykla MTB och det är jobbigare än vad man tror.

Jag går gjorde jag min plan för hösten. Gick igenom min träning och den kosthållning jag ska hålla för att nå mina mål. Min plan är att träna på precis som vanligt, men försöka bygga mer muskler och framför allt mer rygg. Jag har ett fluff där nämligen som jag vill försöka skala ner.

Kost

Under september ska jag och min PT/vän Emelie att köra Carnivore, dvs enbart äta kött och fisk med smör. Detta är för att vi ska läka våra tarmar från intoleranser som vi båda har. Jag har min intolerans/allergi mot äggvita, kyckling, lax och tomat som jag gärna vill bli av med.

Efter 30 dagar med Carnivore, så ska det bli spännande att se vad som händer med min kropp. Därefter kommer jag att introducera grönsaker/kolhydrater långsamt för att hinna se vad jag kan äta eller inte. Planen är att fortsätta med Keto 🙂

Träning

Träningen kommer jag att fortsätta så som jag gjort under våren men öka upp med ytterligare en dag på gymmet för att fokusera mer på rygg. Så fort min man Anders har kommit hem från sin MTB tävling i Davos, Schweiz så drar vi igång med 2 dagar hemma i garaget på våra träningscyklar, monark. Där vi kommer att fokusera på att flytta mjölksyretröskeln och bygga upp en bra styrka till våren då man är ute och cyklar i skogen igen.

Som tidigare kommer jag att väga mig och mäta mig så att jag kan se ifall jag ändrar kroppsform igen. Alltid intressant att dokumentera det tycker jag. Läs gärna mitt inlägg efter min kroppsliga förändring jag gjorde under förra hösten och våren.

Brukar du göra upp en plan till hösten hur du ska träna och äta?

Dela gärna med dig så att vi andra kan ta del utav det genom att kommentera här eller via min facebooksida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.