Sammanfattning över maj månad

Tänk vad tiden går fort, redan juni och nu sitter jag här igen och ska göra en sammanfattning. En sammanfattning om vad som har hänt under månaden, vad har jag gjort och vilka inlägg har varit populära osv.

Nu under maj har allt bara tuffat på, jag har börjat odla i min trädgård. Snart kan jag skörda spenat, sallat, morötter, palsternackor, mangold och mycket mer. Ska bli spännande att se vad som kommer överleva 🙂

Jag hann även vara med en dag på Jenny och Magnus Anderssons Paleohelg i vackra Sätila där jag träffade en massa intressanta människor med samma intresse för kost och hälsa. Jenny och Magnus driver bloggen Under Vårt Tak. Läs gärna mitt inlägg om dagen här.

Samarbete

Kan skvallra att något stort är på gång, en utmaning utav högrang. Men mer kan jag inte säga just nu så ni får vänta ett lite tag till sen så ska jag berätta. *ler*

Rörelse/Träning

Om jag tittar i min statistik över träningspass under månaden så ligger det i snitt på 3-4 pass per vecka som tidigare. Löpträning varje måndag med Team Nordic Trail, vilket är jätteroligt. Utöver det blir det några outdoor pass genom gymmet och lite löpning själv hemma kring vårt område.

Den 20 maj sprang jag Göteborgsvarvet för 3:e gången och gjorde PB, jag förbättrade min tid med 10 minuter från förra året. Helt underbart, jag var så nöjd när jag väl kom i mål och upptäckte det. Kom i mål på 02:28. Läs gärna mitt inlägg om loppet här.

Statistik

Om vi ska titta på lite statistik så har bloggen har haft  3668 st sidvisningar och  1627 st besökare, det är en minskning med 21 % när det gäller sidvisningar och en minskning på 28 % när det gäller antal besökare mot föregående månad. Vet genom min tidigare blogg att besöken brukar minska framåt sommaren, alla är ute istället för att surfa runt på bloggar 🙂

Men jag ser ändå en ökning när det gäller nya besökare som hittar till mig genom sökning via google. Ni som kommer till min blogg stannar en längre tid än tidigare vilket är jättekul, ni läser igenom bloggen. Min facebook sida för bloggen får hela tiden nya följare, vilket är jätteroligt!

Sociala media

Du vet väl att du kan följa mig både via Facebook och Instagram? Du hittar mig här:

Facebook

Instagram

Populära inlägg under maj

  1. Laxgratäng
  2. Sushi
  3. Scrambled pannkaka
  4. Grillad kyckling inlindad i serranoskinka
  5. Wraps

Vad händer under juni månad?

Det kommer att komma en stor nyhet/samarbete, men mer än så kan jag inte säga ännu 🙂

Annars är det en ny utmaning genom Lindome Gym & Hälsa, OCR Peak Challenge som går i Göteborg den 17 juni. Men innan dess fyller jag år och till midsommar kommer hela familjen att åka till Samos för lite semester med sol och bad. Givetvis kommer det en ”rese-rapport” om Samos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.