Reflektion över januari

Ibland behöver man stanna upp och reflektera över det som varit, precis så gjorde jag idag. Jag tänkte att jag skulle försöka mig på att sammanfatta januari. Vad har hänt, vad har jag gjort och vad har varit populärt här på min blogg.

När jag väl gick igenom statistiken genom Google Analytics så trodde jag inte först på det jag läste. Helt galet! Vilken ökning jag har haft sedan jag flyttade bloggen till eget domännamn. Vilket är jätteroligt, tack alla som läser bloggen!

Så om man sammanställer lite statistik så har jag haft 1701 st sidvisningar och 789 st besökare enbart under januari. Det är en ökning på 4,5% i antal besök medan 25% ökning i antal sidvisningar om jag jämför med december månad då jag flyttade bloggen hit. Tyvärr har jag ingen statistik från förra bloggen så där kan jag inte jämföra. Ni är 32,6 % som återkommer till bloggen och 67,4 % som är helt nya vilket är jättespännande. Välkomna! 🙂

Men hur kommer alla hit?

Det som är lite spännande är hur alla hittar till just mig. I google Analytics så ser man just detta, genom vilka kanaler. Största delen kommer hit via Social dvs. Facebook, Instagram är hela 42,8 % men det är 18,9 % som kommer direkt hit till bloggen. Sedan ligger jag med i My Taste dvs jag delar mina recept via deras bank och det genererar 19,1 % besök via deras hemsida.

Sök ord via Google

Men om man tittar på vilka ord som man söker på genom google och hittar till min blogg så är det 13,9 % och här behöver jag bli bättre. Jobba mer med SEO som det heter så vackert. Får lägga till det på mitt mål för 2017 helt enkelt.

Men om man tittar på vad som varit populär på bloggen under januari så är det följande inlägg/recept:

  1. Laxgratäng
  2. Bakad Sötpotatis
  3. Spiromat Westmark
  4. Tomatsoppa med chili
  5. Kyckling med Sambalsås
Rörelsen

Ser man träningsmässigt har jag fortsatt i samma tempo hela januari, förutom då jag var iväg till Stockholm, Formex. Fokusen har varit bål/triceps just inför Tjejvasan, men även löpning just för konditionen. Jag har inte haft träning varje dag men ett snitt på 3 – 4 gånger i veckan har det nog blivit.

Om jag ska knyta ihop säcken så känns januari som en väldigt bra månad för mig och det ska bli spännande att se hur februari blir. Jag vill bara tacka alla ni som är in och läser min blogg, det ger mig energi att fortsätta att dela med mig utav mitt liv, träning och kost. TACK!!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.