Tävlingar och utmaning för 2017

För att jag ska fortsätta att träna i det tempot jag gör måste jag olika mål som jag tränar mot. Har jag inga mål blir jag helt enkelt lite lat och kanske inte pressar mig på samma sätt. Så jag utmanar mig genom att anmäla mig till olika tävlingar/utmaningar.
Utmaningar för 2017

De lopp eller tävlingar som jag ska köra i år är:

  • Tjejvasan, Sälen – 25 februari
  • Bootcamp Challenge, Stenungsund – 1 april
  • Born to Run, Family race, Göteborg – 29 april
  • Stafettvarvet – 17 maj
  • Göteborgsvarvet – 20 maj
  • Color Obstacle Rush – 5 augusti – samarbete
Tjejvasan

Så alla min fokus ligger just nu på löpträning och styrka i bål, rygg inför Tjejvasan. Tyvärr har inte Lindome Gym & Hälsa där jag tränar någon stakmaskin, men tur är att det finns en tricepsmaskin så att jag visuellt kan träna stakning. Måste se rätt kul ut när jag står där och bara matar….. hahaha

Bootcamp Challenge

Men efter Tjejvasan kommer jag att ändra mitt fokus lite, jag kommer att fortsätta med löpningen, bygga mer muskler/styrka i hela kroppen så att jag klarar av hinderbanan som jag sedan ska köra. Bootcamp Challenge i Stenungsund kör jag tillsammans med Lindome Gym & Hälsa, dvs mitt gym där jag tränar. Vi är ett gäng på hittills 16 st, det ska bli sjukt kul. Efteråt kommer jag och Anders att sova över på Stenungsbaden, spa och dricka bubbel. Underbart!

Born to Run

Därefter är det fokus på nästa hinderbana, Born to Run. På detta event kommer hela familjen att tävla tillsammans. Anders och Vincent körde detta förra året och tyckte att det var supertrevligt event för hela familjen. Tyvärr var jag inte med då, men nu i år ska jag med. Kommer bli hur roligt som helst, hela familjen hjälper varandra över hindren och pushar varandra att klara hindren.

Stafettvarvet & Göteborgsvarvet

Stafettvarvet hoppas jag kunna springa med genom jobbet. Vi ska nämligen anlita en träningscoach och då har vi som mål att springa något lopp och varför inte Stafettvarvet. Där delar man på 21 km, så man springer ca 5 km per person. Lagom uppvärmning inför mitt Göteborgsvarv sedan.

Under juni och juli har jag inget inbokat ännu men man vet aldrig 🙂

Color Obstacle Rush

Men i augusti kommer jag att samarbeta med Color Obstacle Rush, där jag kommer att springa ett utav deras färgfyllda lopp, ta mig runt en hinderbana med 15 hinder, massa färger, skum och underbar musik. 2015 sprang jag ett liknade lopp som då hette Color Me Rad, läs inlägget som jag då skrev på Matkärleks hemsida. Ska bli så roligt att springa detta lopp, kolla bara filmen. Helt galet! In och anmäl dig ifall du hänger på!

Häng med så tränar vi ihop, följ mig via Instagram – Pelantz – och få uppdaterar varje dag!
Nu kör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.