Planering inför jul

Idag är det en vecka kvar till julafton och nu i helgen började jag och Anna-Karin att planera inför jul.

Vi gick igenom vad var och en utav oss ska handla eller göra inför jul. På julafton är det min familj som träffas tillsammans med min kusin och hans familj, plus våra föräldrar. Så vi blir 7 vuxna och 3 barn. Varannat år är vi i Falun, Dalarna och firar men i år ska vi fira här hemma i Lindome.

Rätt skönt kan jag tycka, att vara på hemma plan. Jag kommer att jobba i mellandagarna, mina semesterdagar är snart slut så det gäller att spara på de man har. Tanken var att vi även ska hinna med en skidvecka i fjällen eller en helg. Precis som alla andra år så kommer jag att skida Tjejvasan i Februari så jag måste hinna träna lite.

Tyvärr kommer inte julen att vara helt sockerfri men i den mån det går så kommer jag att försöka. Eftersom vi är så pass många och alla äter inte LCHF/KETO och jag orkar inte göra dubbelt av allt väljer jag att se mellan fingrarna helt enkelt. Ibland får man välja sina tillfällen men något jag kommer att hålla mig ifrån är gluten.

Några rätter jag har gjort tidigare är Jansson på rålrabbi, sockerfri sill och Brysselkål med bacon. Julskinkan och Kamben gör jag ordning i min Crock-Pot, så himla gott. Själva griljeringen gör jag på parmesanost, mandelmjöl och pofiber. MUMS!

Du hittar alla julrecept samlade på en egen sida.

Nu i helgen gjorde jag nämligen ordning julskinka nummer två och kamben inför julafton. Doftade underbart här hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.