Måndag igen

Då är det måndag igen, veckorna bara flyger fram tycker jag. Det står inte på förrän det är jul. Nu gäller det att komma in i feeling, så här hemma spelas det nu julmusik!

Imorgon är det 1 december och då enl Vincent ska man spela julmusik. Okej då men jag fuskar lite. Nu i helgen tog vi fram alla tomtar, adventsljusstakar och utebelysningen. Vincent fick klä vår lilla rumsgran som jag köpte på ICA. Kulor, glitter och stjärna hittade vi på Rusta. Fick feeling, spelade julmusik och griljerade årets första julskinka. Köpte en färdig kokt eftersom de inte hade något annat på ICA nu i helgen, annars brukar jag göra det själv. Så mycket godare och väldigt enkelt.

Vincent är frisk och hade inte Covid-19, så han är redan tillbaka i skolan. Eftersom han var hemma en hel vecka så missade han ett gång prov så denna vecka blir tuff. 5 prov sammanlagt för honom. Ja, sånt är livet.

I helgen har vi haft som vanligt träffat våra vänner familjen Cedergren. Vi tränade ihop på lördag förmiddag och middag på kvällen. Vi har hängt ihop redan långt innan Covid-19. Vi spelade ett spel, Kampen mellan man och kvinna. Ett rätt roligt spel även om jag förlorade. Var nämligen på väg att vinna men så helt plötsligt så fick jag ett Man kort och trillade tillbaka till start…. Mycket skratt om inte annat den kvällen!

Idag har jag ett PT-pass med Emelie på lunchen. Ska bli så himla kul att träffa henne igen. Sist körde vi ett riktigt hårt pass som gav grym träningsvärk. Annars tuffar veckan på som vanligt. Har inget inbokat, mer än de möten jag har genom mitt jobb. Skönt!

Alla julklappar är beställda, vilket är skönt. Nu i december kan jag bara slappna av helt enkelt!

Har du börjat köpa julklappar än eller är du klar som jag?

Idag den 30 november är den sista dagen på de två samarbeten jag har haft med Marc Mirren och Gaston Luga. Så passa på innan rabattkoden Pelantz går ut!

Nu är det dags att sätta sig framför jobbdatorn en stund. Ha en fin dag alla läsare!

Vincent fixar vår julgran 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.