Enkla och stilrena smycken från Marc Mirren

I samarbete med Marc Mirren

Nu har jag ett bra erbjudande till er där ni får en rabattkod för dessa snygga smycken, enkla och stilrena smycken från Marc Mirren!

Marc Mirren är en skandinavisk design för kvinnor av kvinnor med snygga och minimalistisk design med de aktuella trender. När jag fick frågan om ett samarbete så tackade jag ja rätt snabbt. Det är snygga och stilrena smycken som passar verkligen på mig. Jag hoppas att även ni uppskattar detta lika mycket som jag.

Just nu har de kampanj där de ger 20% rabatt och med min rabattkod får ni ytterligare 5% rabatt som ger då totalt 25% rabatt. Så passa på att ordna dina nya smycken inför jul- och nyårsfesten. Givetvis har de fri frakt och retur.

Ringar

Några smycken som jag verkligen fastnade för är dessa, Red Stone serien där man kan kombinera Sofia White ringen med Freja ringen, så himla snyggt tillsammans. Även denna är lite läcker tycker jag, Link ringen. För att måtta ut ens storlek på ring, tog jag en tråd och lade runt fingret för att sedan kunna mäta diametern enl deras storleksguide.

Halsband som Cosmic eller Halo med en enkel pärla. Så himla snygg och stilrent. Eller varför inte ett hänge till din kedja som en bokstav, din månadssten eller ditt stjärntecken. Vincent vill beställa ett stjärntecken, Lejon eftersom han är född 11 augusti, ett V har han sedan tidigare.

För dig som har hål i örenen har de även snygga örhängen och även snygga armband. Vad tycker du om denna, lite läcker tycker jag!

Jag använder nästan alltid vitgul eller silver. Jag tycker det är snyggt och passar in på mig och min stil. Här hos Marc Mirren finns både ock plus Rosé, lite lätt rosa. Så himla snyggt!

Rabattkod: Pelantz

Så passa på att beställa nu när detta härliga erbjudande finns för er. Erbjudandet gäller från idag och fram till 30 november, sedan ger rabattkoden 15% fram till årsskiftet.

Perfekt julklapp till någon eller till dig själv!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.