Ryggsäck från Gaston Luga

I samarbete med Gaston Luga

Alltså hur snygg är inte denna ryggsäck från Gaston Luga! När jag fick frågan om ett samarbete blev jag jätteglad eftersom jag har tittat på just dessa ryggsäckar från Gaston Luga.

Jag tycker att de är väldigt stilrena och snygga. Eftersom jag tidigare reste väldigt mycket i mitt arbete och dessa ryggsäckar har fack för din dator och allt annat bra att ha. Den väska jag har valt heter Pråper. Pråper har ett vadderat inre laptopfack (13-15 tums bärbar dator) och rymlig. Här får jag plats utan problem med båda anteckningsblock, kamera och pennor. Den finns i fem olika färger. Jag gillade verkligen denna färg, olivgrön och svart.

Var även sugen på deras nya väska som är regn- och snötåligt material, Spläsh 13. Den har plats för en 11-13 tums bärbar dator. Den finns i sex olika färger. Vad säger du om den gula, hur läcker som helst!

Gaston Luga strävar efter att utforma ryggsäckar som kan överbrygga klyftan mellan funktion och mode. De har en stilren design, unika detaler som en dold passficka, adresslappar, metallspännen och metalldetaljer. Jag tycker verkligen om designen, stilrent och minimalistiskt.

Gaston Luga ryggsäckar är gjorda av starka, hållbara material såsom bomullstyg och metallspännen. Ryggsäckarna är gjorda av PU-läder som ger ett högkvalitativt intryck.

Läser jag på deras hemsida så är de väldigt mån om vår miljö och har ett bra miljötänk. De jobbar med att sänka deras koldioxidutsläpp och då jobbar de givetvis med DHL. Vilket jag tyckte var lite kul, eftersom det är min arbetsgivare och jag vet allt vi gör för att sänka våra koldioxidutsläpp.

Rabattkod – Pelantz

Som läsare av min blogg och Instagram så får ni 10% i rabatt om ni uppger Pelantz i kassan. Gaston Luga har nämligen Black Week kampanj just nu som ger 20% rabatt så totalt med min rabattkod Pelantz, så får ni 30% rabatt! Erbjudandet gäller fram till måndag, 30 november, så passa på!

Förutom ryggsäckar har de även necessär, plånböcker och andra accessories.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.