Läkande Dundermat, Bokrecension

I samarbete med Bokus

En otroligt fin kokbok gjord av min vän Tina Haldorsson, Läkande Dundermat. Det är en kokbok med inriktning Paleo, AIP och LCHF med otroligt vackra bilder.

I denna fina kokbok får vi följa Tinas resa till ett friskare liv. Hon berättar sin resa som hon har gjort, från ohälsa till en pigg och stark 50-åring. Tina är en konstnär och det märker man verkligen i hennes kokbok. Otroligt härliga och vackra bilder. Man blir glad av att bläddra i kokboken.

Tina berättar om maten i kokboken, naturlig mat utan innehållsförteckning som ger din kropp den näring den behöver. Hon berättar även i boken om lågkolhydratkost och vad API är för något. Det märks att hon är utbildad till kost- och hälsocoach med inriktning paleo- och lågkolhydratkost.

Du hittar fisk och skaldjur, kött och fågel bland recepten. Något som jag fastnade för heter Plåtmat, där man tillagar allt på samma plåt. Klart på 20 minuter, perfekt! Den måste jag prova.

Är du lite nyfiken och framför allt få ny inspiration till din matlagningen tycker jag verkligen att du ska se till att säkra ett exempel av Tina kokbok, Läkande Dundermat. En perfekt julklapp och beställer du den idag så hinner du få den innan jul.

Det har varit så himla roligt att fått följa Tina under hennes resa från tanke till att få hålla i en egen kokbok. Stort grattis Tina!

Du hittar Tina antigen via hennes blogg eller hennes Instagram.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.