Klockan 6 hos mig!

Äntligen drog vi igång klockan 6 hos mig! Först ut bland Influencer tjejerna var Emelie som driver bloggen Under My Umbrella.

Projektet bygger på tv-serien Halv 8 hos Mig, perfekt läge att lära känna varandra ytterligare, se hur vi bor osv. Superkul idé tycker jag som gladeligen hoppade på när jag fick frågan.

Som sagt va, var vi nu i lördags hemma hos Emelie som bjöd oss på en trerätters middag, givetvis socker- mjölk- och glutenfri eftersom hon som jag äter LCHF/Keto. Kan säga att det blir svårt att slå henne – wow vilken middag!

Eftersom jag körde bil så hade hon fixat även en alkoholfri välkomstdrink till mig med lågt socker. Glömde fota flaskan, den var väldigt god och inte allt så där söt sliskig som det annars kan vara. Perfekt!

Till förrätt hade hon en Räkbåt, fylld med en krämig röra av majonnäs, rödlök, spenat, vitlök, chili som var toppad med räkor. Perfekt storlek och jättegod.

Under tiden Emelie gjorde ordning varmrätten fick vi andra spela ett balansspel från 6 års ålder. Hahaha kan säga att det tog en stund innan vi fattade hur vi skulle göra. Så jag undrar starkt om det verkligen var från 6 år….. hahah

Till varmrätt var blev det En Lax kommer Lastad, med mandelkrisp, tre sorters kål och ajvarsås. Jag älskar lax som ni kanske vet 😉 så det passade mig perfekt. Ajvar passar jättebra till fisk ifall ni inte provat det tidigare. Jättegott och jag orkade inte äta upp allt även om jag hade tränat på dagen.


Till efterrätt serverade Emelie en Coco Island, dvs en kokospannacotta med touch av rom och vanilj toppad med jordgubb- och limespegel och kokoskrisp. Såå himla god, vi alla satt under tystnad och bara njöt!

Under kvällen hade även Emelie ordnat en musik quiz för oss, kan säga att det gick inte så bra för mig. 🙂 Siranee vann med 13 rätt medan jag enbart fick ihop 10 rätt. Jag har så himla svårt att komma ihåg namn på artister, årtal när låtarna kom osv. Ska klura på vad jag ska göra för lek när de kommer hem till mig……

Hela kvällen bjöd på skratt, tårar och många djupa diskussioner kring livet. Vi är ett helt underbart gäng som verkligen kompletterar varandra. Vi alla har olika erfarenheter men trivs med varandra. Tack Emelie för att vi fick komma hem till dig, se hur du bor och äta din goda mat!

Vi som är med på detta är, Siranee som driver bloggen Thaimorsan, Johanna som driver bloggen Enklaknep, Martina som driver bloggen Next Level Biohacking  och givetvis värdinnan Emelie som driver bloggen Under My Umbrella.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.