Klockan 18 hos Martina

Igår kväll var det dags för vår andra middag med temat ”Halv Åtta Hos Mig” och denna gång var vi bjudna hem till Martina Johansson.

Martina bjöd på en riktig LCHF middag från början till slut. Eftersom det var en söndag bjöds det på bubbelvatten, passade mig perfekt eftersom jag har alkoholfria månader och körde bil 😛

Till förrätt var det tänkt med älgsnittar men tyvärr var det slut i affären. Synd, jag som var så nyfiken på hur det skulle smaka.  Istället blev det fröknäcke med pepparrotsröra och en mjölkfri röra med tapenad, om jag inte minns helt fel. Jättegott!

Varmrätten var det Pulled Pork med ugnsrostade rotsaker, otroligt smakrikt och jättegott. Martina serverade även jordnötssmör till de ugnsrostade rotfrukterna. Något jag aldrig tidigare testat men det var jättegott på sötpotatis. Japp, jag smakade en lite bit sötpotatis trots att jag vet att mitt blodsocker kommer att sticka. Pulled Pork är alltid såå himla gott eller hur?

Redan här var jag mätt, vad kommer hon in med då? jo efterrätten….. Chokladtårta med hallonpannacotta. OMG sååå himla god! Receptet är från Fanny som driver bloggen Lesscarbs.se.

Här kommer lite bilder från kvällen,

Fröknäcke
Pulled Pork
Sötpotatis och rödbetor med getost
Min först portion 🙂
Efterrätten – wow säger jag bara!
Vill du smaka?
Jag, Emelie, Siranee och Martina

Under kvällen blev det mycket skratt, diskussioner kring livet och sociala medier. Givetvis mycket LCHF/KETO snack men även träning, så himla kul att träffa dessa tjejer. Vi har så himla trevligt tillsammans tycker jag.

Tack Martina för att du bjöd in oss, hem till dig. Nästa gång är ni välkomna hem till mig!

Läs gärna mitt inlägg när Emelie bjöd in oss till henne.

Är du nyfiken på tjejerna så titta gärna in hos dom,

Siranee som driver bloggen Thaimorsan. Emelie som driver bloggen Under My Umbrella och Martina som driver bloggen Next Level Biohacking. Johanna skulle även ha varit med men tyvärr var hon sjuk, hoppas hon kryar på sig snabbt. Hon driver bloggen Enkla knep.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.