Julmat
Nu är all julmat slut hemma hos oss, äntligen kan jag nästan säga.
Vi firar alltid jul hemma hos antingen oss eller min kusin Daniel när vi väl firar den i Göteborg. Varannat år firar vi jul uppe i Dalarna. Men i år firade vi här hemma i Göteborg hos min kusin. Vi har allt knytis, vi hade med oss senapssill, kamben, varmröktlax och gravad lax från Skarviksrökeri, brysselkål med bacon och parmesanost och en Jansson frestelse gjord på kålrabbi. Allt gjorde jag kvällen innan så att det bara var att värma de på julafton, minst stress då för mig 🙂
Här hittar du några recept:
Brysselkål med bacon och parmesanost
Sen fanns det även köttbullar, prinskorv, potatis, rödkålssallad med brysselkål, en massa olika sillar, ägghalvor mm. Gott men man blir alldeles för mätt för fort. Som tur är så ätar jag ingen potatis så den slipper jag, åt bara en massa sill, lax och ägghalvor med en massa brysselkål. Mums!
Som tur var kom tomten till slut, som barnen längtade….
Passar på att önska er alla en god fortsättning och Gott Nytt År!
kram