Påsk ägg

Ha en fin påsk

När jag öppnade ögonen i morse och tittade ut, hade det snöa. Alltså heja aprilväder och jag som bytt till sommardäck. Inte okej tycker jag…. hahaha

Jag är så trött på mörkret, regnet och det gråa. Jag vill ha sol och värme, grönska eller vad säger du? Fast man ska väl inte klaga, vi här i Göteborg har haft fint väder i en vecka nu. Krokusar, pärlhyacinter och tussilago har tittat upp. Och om jag såg rätt i mitt blomsterland på framsidan tittade nog en tulpan upp. Håller tummar och tår för att rådjuren inte hittar den….

Vill ha vår, sol och värme nu!

Det ska blir skönt att checka ut nu och ta långhelg. Som vanligt kommer det hända saker, imorgon långfredag blir det cykling i Lackarebäck tillsammans med vänner från Arvika. På lördag drar vi ner till Vallåsen och ska cykla Bikepark eftersom Vallåsen har säsongöppning.

Så det blir påskmiddag nere i vår plåtis och givetvis gör jag min egna inlagda sill. Jag tänkte fixa den redan idag så att den hinner gotta till sig lite.

Senapssill
Till recept
Senapssill
Skärgårdssill
En otroligt god skärgårdssill som passar perfekt till ditt buffébord!
Till recept
Skärgårdssill

Så jag passar på att reda nu önska er alla en underbar och fin Glad Påsk

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.