Maya Freya träningsbyxor

Ascoola träningsbyxor från Maya Freya

i samarbete med Maya Freya
Redan hösten 2022 såg jag ett par ascoola träningsbyxor och idag har jag ett samarbete med dom. Så himla coolt. Som du vet älskar jag färger och unika mönster på träningsbyxor. Så träningsbyxor från Maya Freya passar mig perfekt och idag har jag ett unikt erbjudande till er.

Hösten 2022 upptäckte jag märket Maya Freya som gör träningsbyxor. Det var så himla härligt att se alla deras träningsbyxor. Det var färger, olika mönster på benen och unika mönster som gör dom ascoola ifall du frågar mig. Maya Freya har funnits sedan 2018 och deras produkter har blivit väl mottagna av oss konsumenter. Jag älskar verkligen mina träningsbyxor från Maya Freya.

De har en otroligt skön passform, högmidja och har mobilficka på sidan om träningsbyxorna. Jag kan även berätta att de är squatsäkra 🙂 De är toppen för träning, avslappning eller bara som coola vardagsbyxor. När jag har mina träningsbyxor från Maya Freya och är på gymmet brukar folk komma fram och fråga vart jag har köpt mina träningsbyxor. Superkul och jag håller verkligen med, man blir glad när man ser massa härliga färger och unika mönster.

Under december månad har jag mina jul träningsbyxor, så himla härliga. Ena benet är randigt med rött och svart, medans de andra benet är det jultomtar på. Så roliga och under december månad när jag använder dom blir det många leende på gymmet när jag kommer gående.

Jag har totalt 3 olika träningsbyxor från Maya Freya, förutom julbyxorna har jag även Monstera och Suger Skull. Riktigt snygga om du frågar mig 😉

Monstera – är de träningsbyxorna som har gröna blad. Perfekt nu inför våren när allt börjar bli grönt.

Suger Skull – är de träningsbyxorna som har döskallar på sidorna. Alltså spana in färgerna, underbart!

Jag älskar verkligen mina träningsbyxor så det är verkligen roligt att jag har ett perfekt erbjudande till er som följare av både min blogg och Instagram.

Du får just nu 20% i rabatt om du uppger min rabattkod i kassan. Riktigt bra erbjudande måste jag säga och det är grymt härliga träningsbyxor som de har. Riktigt kul att jag kan erbjuda detta till er alla.

Rabattkod: Pelantz20

Så surfa in på deras hemsida och spana in dina favoriter!

Maya Freya träningsbyxor
Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.