Äventyr till Ulricehamn och Isaberg

Det tar inte mer än knappt en timme att rulla till Ulricehamn från oss. Vi packade plåtisen redan på onsdagkväll med våra mountainbike, E-mtb och fyllde kylskåpet med massa gott. Direkt på morgonen drog vi iväg efter en kopp kaffe. Jag har aldrig tidigare kört downhill i Ulricehamn medan Anders har varit där tidigare innan liften öppnade eller kördes på sommaren.

Måste säga att jag blev otroligt imponerad över hur bra lederna är i Ulricehamn. Vissa var verkligen kluriga och krävde sin teknik. Eftersom vi hade våra E-mtb med oss så valde vi att köpa Trailpass och cyklade då upp till toppen. Tror att vi loopade minst 10 gånger innan vi kände oss nöjda över dagen.

Vi campade i Ulricehamn men inte på några utav deras gratisplatser eftersom de saknar el. Vi behövde ladda våra E-mtb så vi chansade på Prångens Camping. Rullade in och fick sista platsen på campingen. Ibland ska man ha tur 😉 En otroligt fräsch camping men enda nackdelen är att det kostade pengar att duscha….

Eftersom det duggade lite lätt på kvällen blev det att vi gjort mat i plåtisen, Thaicos. Så himla enkelt och gott. Perfekt att värma på dagen efteråt till lunch. Det blev en lugn kväll i plåtisen medan grannen på campingen hade fest. Tur att det finns öronproppar att stoppa in i örenen för att få lugn och ro, jag som är så lätt väckt 😘

Fredag morgon tömde vi gråvatten på campingen innan vi rullade vidare mot Isaberg och deras festival. På plats i Isaberg fanns olika cykelmärken, leverantörer och butiker för att inspirera oss besökare och få möjligheten att prova nyheter. Strålande solsken och varmt ute, gjorde att det var otroligt mycket folk på plats under helgen.

Eftersom Isaberg camping var fullbokad bodde vi hos vår kompis Johan, på hans parkeringsplats. Vi hann snacka ikapp oss om allt möjligt, grilla på hans balkong och tömma en flaska bubbel tillsammans. Såå himla mysigt och trevligt. Johan driver företaget Trailfitmtb, han är MTB tränare, fystränare och mental coach.

Det blev två grymma dagar på Isaberg där vi cyklade upp till toppen (trailpass även här) och nötte några leder utför och testade olika E-MTB. Vi hade en toppenhelg helt enkelt, med skönt häng och träffade massa goa människor.

Pernilla Lantz signatur

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.