Att ha en slowcooker, Crock-Pot!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.
För två år sedan fick jag en slowcooker, Crock-Pot, av min mamma i julklapp. Tror nog att det är den bästa julklappen genom tiderna för mig, love it!

Jag har en Crock-Pot som rymmer 4,7 liter. Långkok är något som har blivit väldigt populärt de senaste åren och jag märker att de recept jag har gjort har blivit väldigt populär den senaste tiden.

En Crock-Pot är en eldriven gryta som tillagar maten långsamt under dagen medan du fixar något annat. Det är ju inte alltid helt enkelt att få tiden att räcka, då blir det väldigt praktiskt och enkelt att tillaga maten i Crock-Pot. Du laddar alla ingredienser i din Crock-Pot redan på morgonen, sedan ställer du in tiden när maten ska vara klar, så tillagas den under hela dagen.

Vilken Crock-Pot ska man välja?

Det finns flera olika storlekar, allt från 3,5 liter till 6,8 liter. Vilken sort just du ska välja beror såklart på hur många ni är i familjen. Ju större maskinen är desto svårare blir det förstås att flytta runt och diska den. Den Crock-Pot som jag har kan du hitta här, den är för 6 personer men vi har gjort mat för betydligt fler. Kärlet kan man även diska i diskmaskinen vilket är bra eftersom jag både gör kött, kyckling eller fisk.

5 populära recept gjorda i Crock-Pot
  1. Sixtens Piratgryta
  2. Köttsoppa med rotfrukter
  3. Fisksoppa med lax och pilgrimsmusslor
  4. Biff Stroganoff
  5. Julskinka

Lycka till med din Crock-Pot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.