Äntligen tillbaka med fasta rutiner!

Då är semestern över för denna gång och man är äntligen tillbaka med fasta rutiner igen. På nåt sätt är det skönt med rutiner, eller vad tycker du?

Semestern blev inte som planerad men det gör inget, vi har haft det superbra ändå. Vi har umgåtts med släkt och vänner, ätit och druckit gott. Vi har helt enkelt levt livet. Vissa avsteg har jag gjort men varit medvetna val men nu är jag tillbaka med mina fasta rutiner igen.

Fasta

Jag kommer att fortsätta min fasta som jag gjorde innan sommaren, dvs 24 timmars fasta en gång per vecka. Jag upplevde en positiv effekt utav dessa fastor så det kommer jag att fortsätta med. Vet dock inte vilken dag det kommer att bli under veckan, men det ger sig tänker jag. Eventuellt kommer jag att köra en längre fasta, 48 eller 72 h bara för att nolla kroppen och starta om den. Inget bestämt men funderar på det. Läs gärna mitt inlägg om 48 h fasta.

Träning

Träningen fortsätter som vanligt. Måndag = benpass osv det tuffar på helt enkelt. Ska försöka att boka in några PT pass med Emelie för att få lite ny inspiration och se ifall vi behöver justera något i mitt schema. Tanken är att jag kommer att cykla MTB mer än att köra OCR. Min kropp slits sjukt mycket på dessa lopp har jag märkt och nu när jag har bytt gym är jag inte kvar i samma team. Vilket är lite tråkigt!

MTB

Inför nästa år så kommer jag att cykla mer MTB lopp, just för att jag tycker att det är så himla kul. Bra och skön träningsform, hela familjen kan vara med och man lägger sig själv på sin nivå. Men ni som känner och har följt mig ett tag vet att jag behöver ha mål att träna mot så givetvis kommer jag att cykla några lopp. Säkert just nu är Cykelvasan, Öppet Spår. Nu har jag en tid att slå 😉

Några MTB lopp som jag siktar mot är Dalsland X-Country i april, ev Göteborgs Girot i maj, Cykelvasan i augusti och Bockstensturen i augusti. Men redan i februari blir det Tjejvasan som jag kört i så många år, den får vi inte glömma.

Så så kommer min höst att se ut, dvs mer cykling men med samma typ av styrketräning. Vill ni att jag ska skriva mer om min träning och den cykling jag gör? eller ska jag fortsätta som jag göra? Känner att jag gärna tar feedback där 😉

Foto: OH Honey Photography

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.