Dags att lägga en beställning

Inlägget innehåller annonslänkar för Bodystore

Nu när vardagen och de fasta rutinerna är tillbaka så behöver jag fylla på mitt förråd med kosttillskott, kokosfett osv. Så idag har jag lagt en order hos Bodystore.

Jag brukar alltid ha hemma ett litet förråd med kosttillskott. Man blir så himla irriterad ifall någon tar slut och så har man glömt bort att beställa. Det som jag har beställt denna gång är Selenium, Magnesium, kokosfett, Kollagen och Barn Multitillskott till Vincent.

Något som jag nu även testar är Probioprana. Probioprana är en probiotika beståendes av 5 miljarder levande bakterier från 11 stammar. Anledningen till att jag testar just detta nu är att jag vill se ifall jag märker någon skillnad. Jag har alltid haft problem med mina tarmar och visst det har blivit bättre med LCHF/Keto men fortfarande inte så som jag vill ha det. Så därför gör jag ett försök med dessa, kanske jag har för få bakterier eller för få stammar i mina tarmar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.