Woop Woop – Äntligen Fredag!

Hej där, tänk att det redan är fredag igen. Så himla skönt!

Vad ska du göra i helgen?

Själv tänkte jag starta helgen med ett pass Crossgym nu i eftermiddag innan jag sätter mig i soffan och bara är. Så skönt att köra ett svettigt pass, hem och duscha, för att sedan sätta sig i soffan äta lite god mat och bara vara. Man har en härligt skön känsla i hela kroppen.

Fredag = Tacos

Gissa vad vi ska äta till middag? typ som alla andra svenska barnfamiljer, tacos. Vincent favorit, så fort jag frågar vad vi ska äta på fredag så säger han tacos. Visst det är enkelt men ibland vill iallafall jag ha lite variation. Ibland brukar jag överraska Vincent med att göra något annat som typ,

Tacogratäng

Tacojärpar

Taco/Baconpaj

Visst det blir lite sura minner men men som förälder får man bestämma över sitt barn 😉

Modevisning

På lördag händer något kul faktiskt, då ska nämligen jag och en vännina, Anna-Karin till Kungsmässan i Kungsbacka för att gå på modevisning utan barn. Skönt! Vi får lite egentid, titta in höstens nyheter, shopping och kanske en fika med lite tjejsnack. Mysigt. Den är min favoritbutik Jencic som har modevisning tillsammans med ytterligare en klädbutik. Minns nu inte vad den heter. Så har du vägarna förbi Kungsbacka så titta in vid kl 12 eller kl 15 då de har modevisning.

Klockan 6 hos mig

På söndag blir det ytterligare en middag med bloggtjejerna, med temat halv åtta hos mig, där vi bjuder varandra på en trerättersmiddag. Supertrevligt och på söndag är det Martinas tur. Det är inte förrän i November som tjejerna kommer hem till mig. Här kan du läsa om vår middag hemma hos Emelie.

Instagram – Facebook

Du vet väl att jag även finns på Instagram och Facebook. Vore superkul om du även vill följa mig där. På Instagram lägger jag ut bilder varje dag från min träning och den mat jag äter. Facebook tipsar jag ibland om bra dokumentärer som kanske går på TV och alla mina inlägg kommer även upp där. Så följ mig så du inte missar något.

Instagram – Pelantz

Facebook – Pernilla Lantz, lågkolhydratkost och rörelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.