Vilken måndag!

Stackars Vincent fick feber igår efter sin magsjuka, 39 grader och yrade hela natten. Men han har inte kräkts något mer sedan igår. Varken jag eller Anders har trillat dit så frågan är om det är riktig magsjuka eller nåt han har ätit?

Nog om det, vilket underbart väder det har varit. Jag och Vincent passade på att gå ut en stund mitt på dagen, -4 men solen var framme. Eftersom det har snöat hela dagen så var vi lite duktiga på att skotta både vår uppfart plus altanen.

Till middag blev det blomkålsgratäng med bacon, svamp och lök. Så enkelt och gott! Man kan egentligen lägga i lite vad man vill. Soltorkade tomater, salami osv.

Blomkålsgratäng
Till recept

Smaklig måltid!

Kvällens äventyr blev gymmet för min del, hade inte tänkt det men men är man rastlös så är man. Som tur är så brukar det inte vara så mycket folk ute bland maskinerna och de lösa vikterna, de flesta går på pass. Så det blev ett benpass för min del – så gött!

Det blev knäböj, utfall, marklyft och benpress. Magen och rygg fick sig en utmaning oxå, så imorgon kommer jag att känna av min mage, ha haha.

Ha en mysig kväll,

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.