Då är årets första magsjuka här,

usch fy och blä! Det var över 2 år sedan vi hade magsjuka här i vårt hem men nu är den här. Vaknade i morse av att Vincent ropade, stackars liten. Så nu ligger han i sin säng och tittar på film, har fått i han ett halv glas blåbärssoppa och än har det inte kommit upp, peppar peppar ta i trä. Så nu håller vi tummar att även vi andra klarar oss.

Medan har har sovit har jag tömt vårt kontor, alla prylar o kartonger som stått där inne är nu ute i garaget eller i gäststugan. Vi ska nämligen göra Vincent rum större och även hallen större så då behöver vi det rummet. Kommer bli så himla snyggt och bra hoppas jag. Bilder kommer sedan när allt är klart.

Igår åt vi ljuvliga Åse Pulled Chicken, så himla gott. Har ni inte gjort det måste ni genast göra det. Såå himla gott och enkelt. Det tar 2h att göra kycklingen i lergryta i ugnen. Sköter sig själv liksom. Till det äter man typ som vid tacos, sallad, tomat, gurka, fetaost osv. Man tager vad man haver…..

Helgens träning är också avklarad, igår körde jag ben – dvs utfall, benpress, marklyft och knäböj på nya gamla gymmet Lindome Gym & Hälsa. Jag kör alltid mage och rygg vid alla pass för att få med hela kroppen. Imorse när jag var ner kl 09.00 var jag helt själv där…. såå skönt. Det var innan vi förstod att det verkligen var magsjuka på Vincent. Då körde jag överkropp, dvs bänkpress, chins, militärpress, skrivstångsrodd, triceps och biceps.

Nu hoppas jag att jag kan träna igen på tisdag, eftersom jag ska hålla detta träningsschema i 3 månader. Så fort snön försvinner ska jag våga mig ut och springa också. Men just nu bygger jag upp mina muskler så jag ska orka springa och att min rygg håller till Göteborgsvarvet. Mars månad då ska jag springa har jag bestämt, fast jag hoppas på tidigare.

Här kommer länken till Åse Pulled Chicken,

Ha en underbar söndag,
kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.