Plåtis

Vårens äventyr med plåtisen

Jag har vårkänslor delux i kroppen. Det är strålande solsken och jag vill dra iväg på äventyr med plåtisen.

Strålande solsken och klarblå himmel, vårkänslorna bara spritter i kroppen. Här i Göteborg har vintern varit lång och mörk och jag har blivit mer påverkad av att det varit mörkt, blött och tråkigt. Läste i Göteborgs Posten att Göteborg haft 8,5h soltimmar under januari månad, så det är inte konstigt att jag känner mig trött. Det är ljuset jag har saknat och min känsla är att det bara har regnat mest hela tiden, eller vad säger du?

Men nu har solen och fåglarna tittat fram. Vårkänslor delux verkligen, jag har verkligen saknat ljuset och fåglarnas kvitter. Underbart! Nu i veckan tog jag även en kaffe i solen på vår altan, helt underbart. Jag påverkas nog mer än vad jag tror av ljuset. Nu börjar en underbar tid, mars månad redan och vårens första månad. Snödropparna har titta upp likaså börjar påskliljorna att växa.

Det är även dags att se över vår plåtis, förbereda den inför alla våra härliga äventyr för säsongen. Den kommer att ta oss runt omkring här i Sverige men även ut i Europa och ner till Frankrike igen. Så det är dags att väcka plåtisen för säsongen. Städa ur den och se över allt vi har i skåpen. Är det något som behövs bytas ut, förbättras och så vidare. Jag vet att vi behöver ett mindre bord, det vi har är onödigt stort då vi oftast bara är två ;-).

Vi har redan planerat in några äventyr tillsammans med våra vänner. Först ska vi till Isaberg vecka 17, då är det nämligen Isaberg Festival helgen 29/4 – 1/5. Då kommer de ha spännande clinics, uppvisningar och olika leverantörer i ett Expoområde. Det är ett jättefint cykelområde med massa härliga cykelleder kring området och Bikepark. Vill man inte cykla finns en gigantisk lekpark, pumptrack, höghöjdsbana och massa annat roligt.

Har du några äventyr inplanerade till sommaren?

Pernilla Lantz signatur

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.