Överraskningsfest

Avkopplande helg

Vilken underbar och avkopplande helg jag har haft. Det har varit strålande solsken, härligt häng på kvällarna tillsammans med vänner, träffat nya vänner och avslutade söndagen med att cykla MTB i Mölnlycke. Livet är underbart!

Under en längre tid har jag känt mig otroligt stressad. Det har varit mycket på jobbet och här hemma privat. Jag har alltid många järn i elden men ibland räcker inte tiden till riktigt. Då får jag dra i handbromsen och fokusera egentligen på det som är viktigt. Men det är inte alltid man gör rätt. Jag prioriterade bort min träning fast att jag vet att den gör att min stress försvinner. Gör om gör rätt, som jag brukar säga till andra….

Så nu i helgen har jag boosta mig själv med energi och gjort det jag tycker är kul. I fredags gick vi ner till vårt lokala bryggeri här i Lindome, Odd Brewing och träffade några vänner. Så skönt att gå iväg någonstans och bara snacka skit. Det blev inte sent eftersom de stänger tidigt vilket är skönt.

I lördags träffade jag ett nytt gäng tjejer, ett kvinnligt nätverk som jag tillsammans med Josefin dragit igång. Vi är alla i samma gener med fokus på kost, hälsa och det naturliga. Det är alltid skönt att få träffa andra kvinnor, höra och inspireras utifrån deras erfarenheter. Det gav mig energi!

Och jag avslutade helgen genom att träffa två MTB kompisar, Lisa och Eva-Lotta som visade mig och Anders deras favorit stigar i Mölnlycke. Lisa är nämligen intresserad av att prova att cykla e-MTB, så vad passade inte bättre än att prova den demo cykel vi har hemma från Funäsdalens Cykel & Fritid. Jag tog Anders e-MTB och Lisa tog demo Specialized Levo och vi båda cyklade med ett leende på läpparna. Tänk att det är så himla kul att cykla e-MTB.

Jag har skrivit ett inlägg om just Specialized Levo e-MTB via MTBTJEJER.SE som du mer än gärna får läsa.

Något som jag har reflekterat över nu den senaste tiden då jag har varit stressad är att jag prioriterat bort träning. Det är något som jag absolut inte ska prioritera bort, eftersom det är min stressventil. Så denna vecka SKA jag träna måndag, onsdag och fredag. Det finns inga ursäkter, det är bara att göra det. Hårda ord men det behöver jag.

Glöm inte bort att skriva upp dig för mitt Nyhetsbrev, du anmäler dig här nedanför. Glöm inte att bekräfta de mail som sedan kommer.

Ha en fin dag!

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.