Upgrit, Hälsoboxen

I samarbete med Upgrit och Ketopodden
Idag tänkte jag göra lite reklam för Upgrit och Hälsoboxen som jag tycker är väldigt bra. Upgrit ställer höga krav på deras egna produkter, jobbar hårt med Why bakom produkterna.

Deras varumärke Upgrit producerar produkter med höga krav på kvalitet och säkerhet. De jobbar hårt med ”why” bakom produkterna och även tjänsterna för de som vill jobba med sig själva långsiktigt av hälsoskäl och optimering av mental- och fysisk prestation, som jag helt enkelt!

”Vi på Upgrit har en gedigen bakgrund inom kost, hälsa, träning och funktionsmedicin. Vi har vigt våra liv åt vår egen och andras hälsa. Vår idé är att erbjuda marknadens mest potenta kosttillskott”

En perfekt box där du får allt – Hälsoboxen! Du får fokuset för dagens aktiviteter med Rent Fokus, boostar immunförsvaret och hjälper kroppen hjälpa dig med Rent Försvar samt låter kroppen mot kvällen återhämta sig och slappna av med Ren Vila.

Rent Fokus för att hjälpa dig att hålla koncentration uppe under långa tuffa dagar. Har jag en arbetsdag fylld med massa telefonmöten, är det det perfekt att ta denna på morgonen.

Rent Försvar för att ge dig en extra boost i förkylningstider. Produkten innehåller C-vitamin, Zink, L-lysin. Denna äter jag dagligen, vill inte få några förkylningssymtom!

Ren Vila är ett kosttillskott med magnesium, vitamin B6 och glycin. Ren Vila för att hjälpa dig varva ned och slappna av efter en intensiv dag. Ren Vila äter även Anders på kvällen och sover mycket bättre än tidigare, även om han då åt enbart magnesium. Jag sover själv som en bäbis när jag tagit Ren Vila.

Men Ketopoddens rabattkod får du som lyssnare och läsare 15 % rabatt på alla Upgrit produkter.

Rabattkod: Ketopodden15

Du har väl inte missat Kaffepaketet, där du får med MCT-olja och Kakaosmör. En favorit hos mig, varje morgon tar jag en kopp fettkaffe. Läs gärna mitt inlägg om hur jag gör min fettkaffe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.