Fettkaffe, kollagen och MCT-Olja

I samarbete med Ketopodden & Upgrit.se
Det är dags att vi snackar Fettkaffe, kollagen och MCT-olja från Upgrit.se. Det är nämligen så att jag och Matilda har fått samarbete genom Ketopodden tillsammans med Upgrit. Vi båda tycker att det är superkul och deras produkter är så himla bra!

Det är så himla roligt att vi har fått ett samarbete genom Ketopodden med Upgrit. Deras produkter har jag ätit ett tag och gillar de skarpt. Även min man Anders äter deras produkter, framför allt deras produkt Ren Vila. Ren Vila är ett kosttillskott med magnesium, glycin och vitamin B6. Den är framtagen för att få en att varva ned och slappna av efter en stressig dag.

  • Magnesium upprätthåller normal psykologisk funktion.
  • Vitamin B6 bidrar till att reducera trötthet och utmattning.
  • Glycin fungerar som en blockerande nervsignalsubstans.

Anders märker en stor skillnad från de andra kosttillskotten jag har köpt tidigare, med dessa sover han som en liten prins. Du hittar Ren Vila via denna länk.

Tidigare drack jag en ägglatte varje morgon men upptäckte när jag kom i förstadiet till klimakteriet att så mycket protein kanske inte var bra för mig. Nu det sista har jag även upptäckt att jag har en matintolerans mot just äggvita. Så fort jag ändrade min frukost till fettkaffe blev min kropp mycket lugnare. Jag står mig lika länge med fettkaffe så som jag gjorde på ägglatten.

Fettkaffe:
  • En kopp Kaffe
  • 1 msk MCT-olja
  • 1 msk Kakaosmör
  • ev 1 msk kollagen

Därefter mixar jag samman allt med min stavmixer. Snabbt, enkelt och gott! Upgrit har ett Kaffepaket där Kaffe, MCT-olja och Kakaosmör ingår. Kakaosmör är 100% fett. Deras ekologiska kaffe är noga utvalt och håller högsta kvalitet, även kallat för ”specialkaffe”. Det innebär bland annat att kaffet är spårbart, odlat under sjysta förhållanden och av människor som bryr sig om sin råvara.

Deras kakaosmör som har mild smak och doft fungerar utmärk i kaffe, matlagning, bakning eller på huden. Det tänkte jag testa, nu när sommaren närmar sig. Deras MCT-olja är av högsta kvalité, även kallad kapralsyra som tas snabbast upp av kroppen jämfört med andra fetter. Jag brukar ha lite MCT-olja i kaffet innan träning eller ett tungt pass på min träningscykel.

Som lyssnare av Ketopodden så får du 15% i rabatt på alla Upgrit egna produkter.

Rabattkod: Ketopodden15

Kakaosmör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.