Tystnaden är över!

Nu är min tystnad över, för denna gång eller rättare sagt min semester från bloggen är över. Nu är jag taggad att börja blogga igen.

Hur var ert nyår?

Själv var vårt nyår fyllt med vänner, god mat och dryck. Jag och min vännina Linda satt kvällen innan och bestämde menyn. Som tur var hade jag redan handlat oxfilén hos Gödebergs Gårdsbutik, så den fanns redan hemma i frysen.

Vi åt min sushirulle till förrätt och till varmrätt åt vi helstekt oxfilé med rotfrukter och en svampsås. Jag tog en skiva smör istället för sås. Såå himla gott. Till det drack vi ett glas rött.

Planer för bloggen

För 2019 har jag tänkt fortsätta som jag tidigare gjort. Två recept i veckan, är min plan, tyvärr hinner jag inte med fler då jag jobbar heltid. Min plan är att börja skriva mer om min träning, mitt liv än vad jag kanske gör idag.

Jag kommer att dela med mig utav min resa i KETO världen. Tanken är att strikta till kosten ytterligare ett snäpp. Jag kommer att plocka bort alkohol och mjölkprodukter förutom smör. Tanken är att även dricka en kopp kaffe per dag, dvs den jag dricker på morgonen. Vet inte ifall jag klarar av det men jag gör ett försök. Går det så går det. Häng med mig.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.